Dirk Maris 19 Websize
Dirk Maris 30 Websize

Beste klant


Vanaf maandag 17/05/2021 zullen wij tijdelijk geen graszoden kunnen snijden.
We moeten dus tot onze grote spijt alle bestaande orders annuleren, voor zowel afhaling als levering. We zullen ook voor de eerstkomende ca. 4 weken geen bestellingen kunnen aannemen.

Dit is het resultaat van een absoluut uitzonderlijk voorjaar voor ons. Terwijl veel van onze collega-leveranciers geen graszoden konden snijden o.w.v. tekorten en groeiachterstand, werkten wij naarstig door om de Belgische markt te voorzien van kwalitatieve graszoden. Die markt werd door het aanslepen van de Coronacrisis ook alleen maar groter en de velden die rond deze tijd verwacht werden om klaar te zijn hebben geleden onder het slechte, niet-groeizame weer. Helaas heeft deze situatie ons veel vroeger dan verwacht ingehaald en valt er een gat in de voorraad die momenteel leverbaar is.

We hopen op een stevige portie groeikrachtig weer, zodat we snel opnieuw van start kunnen gaan. We trachten u, als trouwe klant, zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de vorderingen de komende weken. Voor bijkomende vragen kunt u zoals steeds bij ons terecht op 014/677356 of info@graszodenservice.be. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te woord te staan.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat deze situatie met zich meebrengt en dank voor uw begrip.

 

Team Dirk Maris